Lopsided Studio apartment


With its unusual layout setting, this studio apartment is intended to split bedroom from the social area. Using light hues in a mix of wood, white and gray, our intention is to maintain a clean environment without giving up storage spaces.

Instead of building a wall between the two rooms, the furniture splits the rooms, where a narrow shelf plays the part of the divider, along with a sliding door that fits in the main cabinet of the room. The bedroom, gifted with plenty of storing closet and cabinets, is framed with a geometric handmade wallpaper, bringing personality and lightness to the room




Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: